Nyheter


15 mars 2023

Thage fortsätter att anlita AB Grupplarm och utökar samarbetet med beställning för permanent lösning för fastighet. Larm och kamearaövervakning installeras på företag, byggplatser och markområden som har behov av förhöjd säkerhet. 

Tidig upptäckt begränsar skadan


7 mars 2023

Kristianstads största Gym och motionsanläggning utökar sitt samarbete med AB Grupplarm. Ökad trygghet för personalen och anläggningarnas kunder blir resultatet av den bevakning som nu utförs till denna kund.

Vi gör din värld tryggare


1 mars 2023

AB Grupplarms portabla larm är en snabb lösning för att öka säkerheten när det sker oplanerade händelser.  Nu har vi utökat sortimentet med en enhet anpassad för kunder som behöver möjlighet till mer avancerade funktioner som fjärrtyrning och tidstyrning av olika områden. Enkel beställning, snabb leverans och vips är säkerheten högre.

Modern Teknik med säker funktion


22 februari 2023

Nya beställningar och installationer av inbrottslarm med koppling via 4G och styrning från App i mobilen. Att förebygga och förhindra att skador uppkommer och att minska skadans omfattning kan med hjälp av Grupplarms lösningar införas på ett kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.

Modern teknik med säker funktion


17 februari 2023

Nya installationer och inkoppling av inbrottslarm, moderna larm med snabb kommunikation och stryrning via App ökar i omfattning. Skydda din värdefulla egendom på ett snabbt och enkelt sätt. Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.

AB Grupplarm gör din värld tryggare


14 februari 2023

Uppdrag där AB Grupplarms personal direkt åtgärdar ökar i antal. Bostäder som inte håller värmen, dörrar och portar som inte låser eller fungerar, säkringar som löser ut är vanligt förekommande. AB Grupplarms personal finns tillgängliga för åtgärder även på obekväma tider.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


8 februari 2023

Ytterligare beställning av våra populära lösning med AI kameror. Med hjälp av våra lösningar inom kamerabevakning får våra kunder total kontroll av  lokaler, fastigheter, mark eller områden med varor.  AB Grupplarm har produkter och kunskap om hur man löser olika typer av säkerhetsproblem på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Modern teknik med säker funktion


2 februari 2023

AB Grupplarm tecknar avtal med fastighetsbolag om mottagning av felanmälan och fastighetsjour. Mottagning och strukturering av ärenden från bolagets kunder och rapportering av detta till berörd personal ger jämn och stabil kvalitet till kunderna. 

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


25 januari 2023

Nedstängningen av 2G & 3G näten för mobil trafik kommer allt närmare. Ni kan nu enkelt säkerställa er anläggnings kommunikation via 4G genom GSM sändare 4G. Sändaren kan även användas till att ersätta gamla dyra analoga telefonledningar. Kontakta oss om ni är osäkra på vad som gäller för din anläggning.  Läs med under Teknik, GSM överföring

Modern teknik med säker funktion


18  januari 2023

Allt fler order inom felanmälan och fastighetsjour då många av våra kunder har semester och stängt för ledighet. AB Grupplarm sköter mottagning och strukturering av felanmälan från kunder och rapportering av detta till berörd personal.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


11 januari 2023

AB Grupplarms portabla larm är en snabb lösning för att öka säkerheten när det sker oplanerade händelser. Under helger och semester sker detta oftare än vanligt. Enkel beställning, snabb leverans och vips är säkerheten högre.

Modern Teknik med säker funktion


4 januari 2023

Uppdateringar, ändringar och planering av helgbevakning görs löpande under helgerna. Allt för att våra kunder skall få den bevakning som behövs för att förebygga otrygghet eller skador i sin verksamhet.

God fortsättning på helgen


31 december 2022

AB Grupplarms Väkatre förebygger och förhindrar oförutsedda händelser för sina kunder. Ökad trygghet för kunden blir resultatet av den insats som nu pågår för denna kunds räkning.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


21 december 2022

Nu förbereder vi oss för Jul och Nyårshelgen. Många av oss skall jobba i helgen för att våra kunder skall känna sig trygga. Vi hoppas självklart att det skall bli en lugn helg, om det inte blir det är vi beredda att ta hand om de problem som uppstår.

Önskar er alla en God Jul & Gott Nytt År


12 december 2022

Ännu en beställning av våra populära lösning med AI kameror. Med hjälp av våra lösningar inom kamerabevakning får våra kunder total kontroll av  lokaler, fastigheter, mark eller områden med varor.  AB Grupplarm har produkter och kunskap om hur man löser olika typer av säkerhetsproblem på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Modern teknik med säker funktion


7 december 2022

Bevakningsuppdrag av akut karaktär där AB Grupplarms Väkatre direkt förebygger och förhindrar oförutsedda händelser ökar inför helgerna. Ökad trygghet för kunden blir resultatet av den insats som nu pågår för denna kunds räkning.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


30 november 2022

Nya beställningar och installationer av inbrottslarm. Att förebygga och förhindra att skador uppkommer och att minska skadans omfattning kan med hjälp av Grupplarms lösningar införas på ett kostnadseffektivt sätt. Kontakta oss gärna för ett kostnadsförslag.

Modern teknik med säker funktion


Avtackning efter många år.

Under hösten tackade vi av Lasse som tjästgjort på företaget i många år. Kaffe, tårta och minnesgåva avnjöts och överlämnades med arbetskamraterna på plats. Roliga historer som utspelats under åren är många och skratten likaså.  Vi önskar honom många goda år framöver.


16 november 2022

Ytterligare en beställning av våra populära lösning med AI kameror. Med hjälp av våra lösningar inom kamerabevakning får våra kunder total kontroll av  lokaler, fastigheter, mark eller områden med varor.  AB Grupplarm har produkter och kunskap om hur man löser olika typer av säkerhetsproblem på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Modern teknik med säker funktion


9 november 2022

AB Grupplarms portabla larm är en snabb lösning för att öka säkerheten när det sker oplanerade händelser.  Nu har vi utökat sortimentet med en enhet anpassad för kunder som behöver möjlighet till fjärrtyrning och tidstyrning av olika områden. Enkel beställning, snabb leverans och vips är säkerheten högre.

Modern Teknik med säker funktion


25 oktober 2022

Uppdatering och utbyggnad av våra system är viktig del av vår verksamhet. Enklare och snabbare system med ny teknik gör att vi kan utveckla våra tjänster. Med hjälp av ny teknik och förbättrade tjänster kan vi  möta våra kunders önskemål och skapa en bättre arbetsmiljö för vår personal.

Vi gör din värld tryggare


19 oktober 2022

Ny levererans av Personlarm med GPS som vid larm talar om exakt var den nödställde befinner sig. Snabb driftsättning, enkelt handhavande och säker funktion ökar tryggheten för användaren.

Se priser för en tryggare värld under Teknik/Personlarm GPS

Vi gör din värld tryggare