Nyheter


18 juni 2024

Nu förbereder vi oss för Midsommarhelgen. Många av oss skall jobba i helgen för att våra kunder skall känna sig trygga. Vi hoppas självklart att det skall bli en lugn helg, om det inte blir det är vi beredda att ta hand om de problem som uppstår.

Önskar er alla en skön Midsommar


6 juni 2024

Framgångsrik festival anlitar åter AB Grupplarm för bevakning under festivalen.

Uppdraget startar i slutet av juni 2024. AB Grupplarm har kunskap om hur man löser olika typer av säkerhetsproblem på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. 

AB Grupplarm gör Din värld tryggare


29 maj 2024

Ny order inom felanmälan och fastighetsjour. AB Grupplarm sköter mottagning och strukturering av felanmälan från kunder och rapportering av detta till berörd personal.  AB Grupplarms personal finns tillgänglig dygnet runt.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


17 maj 2024

Utomhusdetektor med kamera säkrar ytor på byggplats. Nya byggplatser fick portabelt larm installerat under veckan.

AB Grupplarms portabla larm är en snabb lösning för att öka säkerheten när det sker oplanerade händelser. Enkel beställning, snabb leverans och vips är säkerheten högre.

Modern Teknik med säker funktion


3 maj 2024

GSM-sändare med 4G förberder din anläggning för framtiden. Det lokala kopparnätet med vanlig telefoner börjar att stängas ner under slutet av 2024. GSM nätet för 2 & 3G kommer att stängas under 2025. Se till att du och din anäggning är uppdaterad i god tid.

Modern Teknik med säker funktion


24 april 2024

Nytt avtal om bevakning med inriktning på att skapa trygghet i arbetsmiljön, kunden är en stor samhällsinstans. Uppdraget startar i samband med månadsskiftet april - maj 2024. AB Grupplarm har kunskap om hur man löser olika typer av säkerhetsproblem på ett säkert och kostnadseffektivt sätt. 

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


9 april 2024

Nya bevakningar med inriktning på ronderade bevakning och åtgärdsservice startas nu med regelbundenhet.  Är ni oroliga för hur det ser ut på ert företag eller i era lokaler under obemannade tider eller helgerna så kontakta oss, vi finner säkert en lösning för er också.

AB Grupplarm gör Din värld tryggare


6 mars 2024

Vi får allt fler order inom felanmälan och fastighetsjour. AB Grupplarm sköter mottagning och strukturering av felanmälan från kunder och rapportering av detta till berörd personal. 

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt


14 februari 2024

Nya byggplatser fick portabelt larm installerat under veckan. AB Grupplarms portabla larm är en snabb lösning för att öka säkerheten när det sker oplanerade händelser. Enkel beställning, snabb leverans och vips är säkerheten högre.

Modern Teknik med säker funktion


25 januari 2024

Ännu en beställning av våra populära lösning med AI kameror. Med hjälp av våra lösningar inom kamerabevakning får våra kunder total kontroll av  lokaler, fastigheter, mark eller områden med varor.  AB Grupplarm har produkter och kunskap om hur man löser olika typer av säkerhetsproblem på ett säkert och kostnadseffektivt sätt.

Modern teknik med säker funktion


10 januari 2024

Riktigt kallt väder tillsammans med snö och blåst har ställt till det ordentligt i södra Sverige. AB Grupplarm hade en mätbar ökad belastning med ökade antalet anmälningar om problem i fastigheter som kräver åtgärder. Uppvärmning och el störningar var de vanligaste förekommande arbetsorderna under dessa dygn. Tyvärr tycks temperaturen sjunka ytterligare och problemen kommer att kvarstå tills temperaturen stiger igen.

AB Grupplarm finns tillgängliga dygnet runt